Over hier

Dit was Poste Restante. Hier postte ik (Martijn, 1980) dingen die me opvallen in de online en de offline wereld. Veel aandacht door de jaren heen trokken mijn rouwkaart voor het kabinet Balkenende I, een postje over wijlen het zuivelmerk Tjolk, mijn ongelovige-Thomas-posting over het verscheiden van GeenStijl, een mijmering over de zin en onzin van reacties bij weblogs, een herinnering aan de Flying Doctors, een (helaas niet uitgekomen) voorspelling over het nieuwe kamerlid Hiljort Eerderswijn, de niet zo geheime dagboeken van AVRO-directeur Gerben Eggink, mijn gedoe met QuickNet’s ADSL 2+, de overeenkomsten tussen een artikel in de VARA Gids en een al wat ouder boek en het verlies en de terugkomst van mijn mobiele telefoon.

Over mij
Ik ben dus Martijn, en ik werk als hoofd communicatie bij de Fietsersbond in Utrecht. Ik woon al mijn hele leven in Utrecht (eerst Overvecht, toen Kanaleneiland, nu Hoograven), en mag dat graag delen met mijn vrouw E., zoon Ime (2014) en kat Mormel. Begin 2012 werd onze dochter Mila geboren. Ze overleed na ruim twee dagen.
Naast mijn werk besteed ik ook veel tijd online. Naast Poste Restante werkte ik onder meer aan Naar Voren, internettijdschrift voor webbouwers.

Over de pré-historie
Poste Restante bestaat pas sinds 31 maart 2002, maar hiervoor had ik een ander weblog, Bonga! genaamd. Vernoemd naar de holbewoner uit de Heinz-strips en best succesvol voor die tijd. Maar in januari 2002 had ik er genoeg van. Van het min of meer manisch loggen, van de toenmalige sfeer in de weblogwereld en van de domeinnaam. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en in maart startte ik Poste Restante. Bonga! is helaas momenteel even niet terug te lezen.

Over contact zoeken
Mail me op post[apenstaartje]posterestante.org.
Adressen voor MSN, ICQ en Google Talk zijn ook beschikbaar. Op aanvraag wel te verstaan.

Licentie
Creative Commons License

Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

Comments (3)

  1. Mooi thema hè, dat Cutline. 🙂

  2. Bijna 10 jaar op het internet dus. En gaat dat nog gevierd worden?

Leave a Reply

Required fields are marked *